30 Nisan 2012 Pazartesi

Rihanna - Where Have You Been (Video Premiere)

Riri dinleyici ile arayı açmayı sevmiyor!

Rihanna yine çıtayı hiç düşürmeden nefis bir iş çıkararak, 3.klibini "Talk That Talk" albümünün 2 numaralı, zıplamalık, coşmalık, delirmelik bir diğer şarkısı olan, "We Found Love"un ağabeyi "Where Have You Been"e çekti. Riri bizlere game of thrones vari bir atmosferde nasıl durabilceğini çok güzel göstermiş ve çok çok güzel olmuş ben şahsen bayıldım. Şarkı ve Klip hakkında anlatılacak çok şey var fakat izlenmesi gerek kesinlikle 1080p çözünürlükte. kısa kısa birşeyler söylemek gerekirse; styling ve sanat yönetmenliği gerçekten yıkılıyo herşey yerli yerinde eğreti duran hiç bir unsur bulunmamakta  hayran kalmamak elde değil yani. Yaratıcılıkta sınırları zorlayan isim Dave Meyers'a büyük alkış!




Ben kısa kestim yorumu anlatılcak gerçekten çok şey var ama benim araştırmalarım kısıtlı :) Nasıl olsa bir hafta içinde bizim çocuklar (magazincilerimiz) ve insanlarımız tarafından rihanna'nın yukarıda bahsettiğim şeylerin hiç birini dile getirmeyecek olması gibi bir gerçekte var. Bu yüzden  yaptığım küçük analiz bile onların yapacağı haberlerin yanında daha müzik içerikli kalır diyebilirim.

Ben mesela onların yerine en az onlar kadar delirerek, müzikten çok çok uzak bir kaç bi'şey cıvık haber yapabilirim, tarzlarına hakimim sonuçta. (Hem eğer görürlerse bu yazıyı aşşağıda yazacaklarımı kopyalayıp yapıştırabilirler sesimi de çıkarmam.)

"Aşşağıda anlatılanlar, tüm dünyadaki saçmalıkların derlemesinden oluşan hayal gücü zorlamasından ibarettir sadece."

Milliyet / Cadde.

Kerem Çokgezer   e-mail: coko_krem_1999@hotmail.com

"Bu klip  çok konuşulur,  Rihanna'dan cesur sahneler!"

 ABD’de yaşayan 1988 doğumlu Barbados asıllı seksi şarkıcı Rihanna, yeni klibi için kamera karşısına geçti!

Siyahi amerikalı güzel rihanna, yeni çekilen  "Where Have You Been" isimli şarkısının klibinde yine oldukça cesur. sanatçı klipte birden fazla kostum değiştiriyor ve hepsi neredeyse derin dekolteli tabi bununla da kalmıyor genç şarkıcı. haberin devamı için tıklayın... >>>>>>>

Son yılların popüler konusu olan "illuminati" ile ilişkisini bu kliple de süslüyor. Pop müziğin dünya star'ı Rihanna yine hayranlarına "Horos'un Gözü"nden bakıyor, dünya çapında horos of eye (horos'un gözü ) olarak bilinen bu ünlü göz, illuminati sembollerinden yalnızca biri.


Hatırlatma: 2010 senesinde çıkarmış olduğu "Loud" isimli albümün ilk şarkısı olan "S&M"in vidyo klibinde bir sahne'de "princess of illuminati" (İlluminati'nin prensesi) yazıyordu.

Okuyucu yorumu: Peki müzik ve klip detayları bu haberin neresinde?
Yazar: klipte, klibi izle.
Okuyucu yorumu: Allah belanızı versin.
Yazar: zAAAA xD:d:Dd:Ddd:D:d


Uçan Kuş 
Serkan Çokbilen e-mail: sirkan_34_2002@gmail.com

"Rihanna yeni klibini Hande Yener'den mi arakladı?

Barbodos asıllı amerika'da yaşayan seksi siyahi rihanna klipte yine sınırları zorlamış ve çok konuşulacağa benziyor! Birbirinden seksi, iç çamaşırını andıran kıyafetlerle karşımıza çıkan rihanna oldukca sıcak görünüyor, türk erkeklerinin ağzını açık bırakacak şekilde :O

Siyahi güzelin, "Where Have You Been" adlı şarkısının klibinde dikkat çeken bir yer var ki izleyicinin de çok ilgisini çekmiştir sanıyorum. Ülkemizde her daim müzik tarzı ve marjinalitesiyle adından söz ettiren Hande Yener, Şenol Korkmaz yönetmenliği eşliğinde paris'te çekmiş olduğu  "Unutulmuyor" klibinindeki karografi'den (Evet karografi) rihanna da etkilenmiş olacak ki klip yönetmeni Dave Mayers'a resmen  Yener'in klibi izletip, "bundan istiyorum bende" demiş ve klibinde kullanmış. HEMDE İZİN ALMADAN!


Rihanna'nın kariyerine bir leke gibi düşecek bu durum karşısında üzüntülerimizi bildiriyor, barbodoslu güzele unutulmuyor'un klibi daha önce çekilmiş olduğu için, "Bize Yanlış Yerlerinden Çakmaaaa Çakmaaaa Çakmaaa" diyor, bir sonraki klibinde daha dikkatli olmasını tavsiye ediyoruz.

Küçük bir edit: Ülkemizde bu bir ilk değil tabi ki, bildiğiniz üzere Madonna'nın ses getiren son albümü "MDNA"in ikinci klibi olan "Girl Gone Wild"ın içeriğinde de bizden bir'şeyler bulmuştuk. Gülşen'in "Dillere Düşeceğiz Seninle" klibinden hemen hemen kopyalamıştı hatta sevgili onur baştürk kendisi ile çok güzel bir yazı yazmıştı köşesi'nde.

Harfi harfine hiç dokunmadan gerçekten yazılmış bir yazıdır;


Onur BAŞTÜRK  obasturk@hurriyet.com.tr

GÜLŞEN Mİ MADONNA MI

Madonna'nın Mert Alaş&Marcus Piggott tarafından çekilen siyah beyaz “Girl Gone Wild” klibini izledikten sonra akla şunlar geliyor:

- Marlene Dietrich hâlâ en ilham verici ikondur! Çünkü klibin başlarında Marlene Dietrich'li 30'lu yıllara bolca gönderme yapıyor Madonna ve onun gibi sigara tüttürüyor artistik bir şekilde.

- En iyi şınavı Madonna çeker! Öyle ki ayaklar duvara dayanır ve dalgalanmak suretiyle o şınav çekilir. Normal şınav star kişiye gitmez zaten.

- Eşcinsellere vefa borcu ödenmelidir! Madonna bu klibinde gay'lere çalışıyor, “beni bugünlere siz getirdiniz aslındamesajı veriyor sanki. Klibin gay tonlaması yüksek.

- Gülşen, Madonna'dan önce davranmıştır! Nasıl mı?
Gülşen'in 2010 tarihli albümünde yer alan “Dillere Düşeceğiz” şarkısının geçen yıl çekilmiş klibine bir göz atın.
Neredeyse aynı saç makyaj... Aynı yerlerde sürünme-jimnastik hareketler... Ve erkek dansçılara benzer dokunuşlar, sarılışlar...
Klip yönetmeni Nihat Odabaşı geleceği görmüş sanki.
Bazı kareler “Girl Gone Wild”ı bir hayli andırıyor. 



http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=20188503&yazarid=149

Söz, siz değerli okuyucuların.

Ben biraz geyik yaptım sadece eğlenme amaçlı, yazarken kahkaha attım hatta ve  yazımın sonuna yaklaşırken "bakalım yazan olmuş mu ya?" deyip merak ettim youtube'dan hande yener unutulmuyor klibini açtım... neyse devamı hakkında konuşmak istemiyorum, screen shot aşşağıda;





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder